Hotell och annat boende

Med över 60 hotell, lägenhetshotell och vandrarhem i, och i närheten av, Bern är Hotels.com en bra start när du letar boende. Där hittar du bland annat bilder, avståndstabeller och recensioner och betyg från tidigare gäster.

Priserna är bra (med prisgaranti!) och svensktalande kundtjänst finns tillgänglig vid behov. Bor du totalt 10 nätter på utvalda hotell får du dessutom en hotellnatt gratis om du är med i Hotels.com Welcome Rewards.

Tips på hotell i Bern

Vi har valt ut ett par hotell i olika prisklasser med en bra kombination av läge, pris och kundnöjdhet. Kanske något av de här är rätt för dig? Jämför gärna priser och läst gästkommentarer innan du bokar!

Hotell i Bern

Hotel Continental, Belle Epoque och Hotel Schweizerhof Bern

Budgethotell

Centralt beläget i de gamla delarna av Bern, med flera sevärdheter, museum och shopping inom gångavstånd ligger Hotel Continental. Det är inte det modernaste hotellet, men framförallt läget gör att det ger bra värde för pengarna. Pris från ca 600 kr per natt.

Mellanklasshotell

Nära floden Aare ligger Belle Epoque, ett 4-stjärnigt hotell inrett i Art Nouveau-stil. Hotellet börja kanske bli en aning slitet, men ligger centralt och uppskattas av många av gästerna. Pris från ca 1200 kr per natt.

Lyxhotell

Hotel Schweizerhof Bern är ett 5-stjärnigt hotell som ligger myycket bra till, bredvid järnvägsstationen. Hotellet renoverades 2011 och är nu mycket fräscht och uppskattat av gästerna. I hotellet ligger också en av Berns bättre restauranger. Pris från ca 2300 kr per natt.

Fler hotell och andra alternativ

Hotel Alpenblick, Ador Hotel, Novotel Bern Expo, Astoria Swiss Quality Bern Hotel och Hotel Bellevue Palace är ytterligare några hotell i Bern som finns att boka på Hotels.com.

Vill du ha fler tips innan du bokar hotell? Tripadvisor är en oberoende sajt där besökare lämnar recensioner på hotell, restauranger och sevärdheter. Hotels.com återger feedback från Tripadvisor, men då Tripadvisor listar hotell från flera olika bokningssajter är utbudet ännu större där.

Slutligen vill vi tipsa om Airbnb där privatpersoner i Bern (och övriga världen) hyr ut soffor, rum, lägenheter och hela hus. Här hittar man ofta ett stort utbud och mycket varierat boende i alla prisklasser.

Dagens v?der, Bern

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
10 ?C

Länktips för bokning av resor till Schweiz

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Schweiz.
Är du sugen på att åka skidor i Schweiz? Hos STS Alpresor finns skidresor till populära skidorter som Verbier och Zermatt.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!