Hotell och annat boende

Med över 200 hotell, lägenhetshotell och vandrarhem i, och i närheten av, Geneve är Hotels.com en bra start när du letar boende. Där hittar du bland annat bilder, avståndstabeller och recensioner och betyg från tidigare gäster.

Priserna är bra (med prisgaranti!) och svensktalande kundtjänst finns tillgänglig vid behov. Bor du totalt 10 nätter på utvalda hotell får du dessutom en hotellnatt gratis om du är med i Hotels.com Welcome Rewards.

Tips på hotell i Geneve

Vi har valt ut ett par hotell i olika prisklasser med en bra kombination av läge, pris och kundnöjdhet. Kanske något av de här är rätt för dig? Jämför gärna priser och läst gästkommentarer innan du bokar!

Hotell i Geneve

Ibis Geneve Petit Lancy, Suisse Hotel och Mandarin Oriental

Budgethotell

I stadsdelen Lancy, drygt en kilometer söder om centrala Geneve, ligger hotellet Ibis Geneve Petit Lancy. Precis som med andra Ibis-hotell är det enkelhet som gäller och med tanke på det så är vi förvånade över de genomgående höga betygen som hotellet får av gästerna. 88 rum. Pris från ca 850 kr per natt.

Mellanklasshotell

Bredvid Geneves järnvägsstation ligger Suisse Hotel, vilket innebär gångavstånd till Gamla Stan och Geneve-sjön. Tack vare det centrala läger finns ett stort utbud av affärer och restauranger inom bekvämt räckhåll. 62 rum. Pris från ca 1200 kr per natt.

Lyxhotell

Ett hotell som definitivt platsar bland de bästa i Geneve är Mandarin Oriental. Här är det så klart snyggt och fräscht, och läget alldeles bredvid Rhône går inte heller att klaga på. Personalens servicekänsla får en extra tumme upp. 197 rum. Pris från ca 3750 kr per natt.

Fler hotell och andra alternativ

Hotel Auteuil, Warwick Hotel Geneva, Atel Windsor, Swissotel Metropole Geneva och Hotel Edelweiss är ytterligare några hotell i Geneve som finns att boka på Hotels.com.

Vill du ha fler tips innan du bokar hotell? Tripadvisor är en oberoende sajt där besökare lämnar recensioner på hotell, restauranger och sevärdheter. Hotels.com återger feedback från Tripadvisor, men då Tripadvisor listar hotell från flera olika bokningssajter är utbudet ännu större där.

Slutligen vill vi tipsa om Airbnb där privatpersoner i Geneve (och övriga världen) hyr ut soffor, rum, lägenheter och hela hus. Här hittar man ofta ett stort utbud och mycket varierat boende i alla prisklasser.

Dagens v?der, Geneve

Ikon: http://www.dotvoid.se (CC BY-ND 3.0)Regn
10 ?C

Länktips för bokning av resor till Schweiz

Störst utbud av hotell finns på Hotels.com. Här finns ofta kampanjer med riktigt bra priser på hotell i Schweiz.
Är du sugen på att åka skidor i Schweiz? Hos STS Alpresor finns skidresor till populära skidorter som Verbier och Zermatt.
Sök flygbiljetter och hitta lägsta pris på flygresor med hjälp av Boardingpass.se som samlar priser från alla stora flygbolag och resebyråer.
Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag f?rst?r!